SHOWROOM IIII

Het stalenlokaal is te bewonderen in onze showroom te Rijkevoort.

In onze showroom is er een ruimte gecreëerd waar we al onze monsterpanelen tentoon kunnen stellen. Voor de stalenkamer zijn drie grote kasten gemaakt waarbij rekening is gehouden met de schuine muren en hoogte van de ruimte. Daarnaast zijn de schappen in deze kasten schuin gezet en is er verlichting onder elk schap aangebracht waardoor de verschillende monsters goed belicht te zien zijn. Hiermee laten we echt een stukje maatwerk zien.
De kaders en staanders in de kasten geven de ruimte verder een klassieke en chique uitstraling.

De stalenkamer kan volledig worden afgesloten van de rest van de showroom, wat ervoor zorgt dat het een rustige en fijne plek is om klantengesprekken te voeren.

stalenkamer

De monsterpanelen die bij ons in de schappen liggen zijn ervoor gemaakt om een goed beeld te vormen over de kleuren en afwerkingen voor fronten van uw keuken of interieur. Omdat wij een maatwerk bedrijf zijn, is niets standaard bij ons. Dit zorgt ervoor dat de klant heel veel keuze heeft bij het samenstellen van de keuken, wat erg lastig kan zijn.
Om het makkelijker te maken zorgen wij ervoor dat we tijdens onze gesprekken de verschillende monsterpanelen erbij pakken. Zo kun je de verschillende materialen en kleuren niet alleen zien, maar ook voelen en ontstaat een goed beeld van de verschillende mogelijkheden. De monsterpanelen kunnen ook mee naar huis genomen worden. De keuken of het interieur komt immers bij u thuis te staan. Een kleur die je in de showroom mooi vindt, kan thuis heel anders ogen. Om hier een goede keuze in te maken is het dan ook belangrijk om uit te zoeken welke kleur het beste bij jullie in de ruimte past. Zo zorgen we ervoor dat de keuken/het interieur echt gaat leven en weet je zeker weet dat je de juiste beslissing neemt.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top