WERKWIJZE

We zijn een maatwerk keuken- en interieurbedrijf die u graag meeneemt in onze showroom. In onze showroom die ter inspiratieruimte dient laten we u verschillende materialen zien en voelen om samen te komen tot uw droomkeuken/-interieur.
Doordat we niet gebonden zitten aan vaste maten, kunnen wij het optimale uit de ruimte halen en out of the box denken.

Tijdens het eerste gesprek bekijken we wat de ruimte is waar u de keuken en/of het interieurwerk gerealiseerd wil hebben, wat uw stijl is, wat voor materialen u mooi vindt en wat voor u belangrijk is.
Het eerste gesprek dient dus echt om u te leren kennen en een goed beeld te krijgen van wat u zou willen, zodat we met deze informatie een eerste opzet van jullie nieuwe keuken kunnen gaan uitwerken tot 3D-ontwerp.

Na het eerste gesprek gaan wij aan de slag voor u. In deze fase zullen we van de grote lijnen (een eerste 3D-ontwerp) steeds specifieker gaan kijken en tekenen wat u voor ogen hebben tot we de keuken/het interieur hebben getekend waar uw hart sneller van gaat kloppen.

Vaak tijdens de tekenfase, zodra de grote lijnen kloppen, beginnen we met het opstellen van een offerte van de keuken. De eerste offerte bespreken we altijd in onze showroom. Op deze manier kunnen we de tekeningen, materialen en de offerte op tafel leggen en alles verbinden. Uiteindelijk gaan we er natuurlijk voor om de tekeningen, materialen en offerte naar wens te krijgen zodat we u in onze planning kunnen zetten en in de werkplaats met de keuken/het interieur aan de slag kunnen.

Als we tot een akkoord zijn gekomen zullen er technische tekeningen gemaakt worden zodat u weet waar alle elektra en het leidingwerk moet komen. Zodra er gestuct is komt de werkvoorbereider mét de verkoper naar u toe om de keuken in te meten.

De werkvoorbereider zal na het inmeten het kastenwerk opnieuw in de computer zetten, deze keer met de exacte maten, om zo werktekeningen voor in de werkplaats te maken. Onze meubelmakers, spuiter en monteurs zijn 5 dagen in de week hard bezig om een kwalitatieve en unieke keuken voor jullie te maken.

Zodra de keuken en/of het interieurwerk geheel gemaakt is, is het tijd voor de montage. Onze monteurs zullen met zorg het maatwerk bij jullie komen monteren en de apparatuur inbouwen en aansluiten.

Als alles gemonteerd is, komt de verkoper graag nog een keer langs om te zien hoe het geworden is, en te horen hoe het proces voor jullie is verlopen.

Scroll naar boven