VORTUM-MULLEM

Deze moderne keuken past perfect in deze lichte vrijstaande woning. De donkere keuken en donker groene wanden zouden de ruimte erg donker en klein kunnen maken, maar door te kiezen voor een lichte smeervloer en de grote ramen komt er veel daglicht binnen en oogt de ruimte groots.

De fronten en zijwanden zijn gemaakt van zwart Fenix. Een materiaal wat anti-vingerafdruk en krasvast is en mat is én blijft. De greeplijsten en plint die rondom het eiland doorlopen geven het gevoel dat het eiland en het werkblad zweeft. In combinatie met het dunne composieten werkblad krijgt de keuken een strakke en tijdloze uitstraling.
Door het werkblad door te laten schieten ontstaat er ruimte om ook in de keuken te kunnen genieten van een kopje koffie.

In deze keuken is gekozen voor de zwarte lijn van Bosch die wegvalt in de zwarte kastenwand en een Bosch kookplaat. Verder is er in het werkblad een stopcontact in het eiland verwerkt. Deze ligt vlak met het blad, zodat deze (zodra ingeklapt) vrijwel niet opvalt. Stroom is er altijd te weinig, dus door op deze manier een paar extra stopcontacten te verwerken komt altijd van pas.

In plaats van een loos hoekje, is er in de keuken voor gekozen om in dezelfde stijl een koffiehoekje te maken. Op deze manier heb je geen groot koffiezetapparaat op je werkblad staan, maar is alles gecentreerd tot een hoekje dat naadloos aansluit bij de keuken.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top