SON EN BREUGEL

Deze moderne keuken past perfect bij de sfeer van dit ruim opgezette vrijstaande huis. De zwarte Fenix (anti-vingerprint) fronten in combinatie met het dikke hoogglans marmerlook werkblad geeft de keuken een chic karakter.
Door het werkblad over het eiland door te laten schieten, is er een barretje gecreëerd waar met vier man aan gezeten kan worden.

In de kastenwand is gekozen voor een combi-stoomoven en combi-magnetron van Siemens. Ook het inbouw koffiezetapparaat en de warmhoudlade die hieronder gemonteerd zijn, zijn van Siemens.
In het eiland is de kookplaat met downdraft vlak geïntegreerd, waardoor deze wegvalt in het werkblad en er een rustige uitstraling ontstaat.

In deze keuken is er naast de reguliere apparatuur als de kookplaat met downdraft, de Quooker en de combi-ovens ook gekozen om een wijnkoeler, biertap en een glazen spoeler te integreren.
De keuze voor deze extra apparatuur zorgt ervoor dat de keuken een slag chiquer wordt. Daarnaast laat het zien dat we als bedrijf graag meedenken met de wensen van de klant. Keuze voor net een andere indeling, andere apparatuur of ander materiaal zorgt ervoor dat de keuken echt uniek is én helemaal aansluit op jouw wensen.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top