SINT ANTHONIS

Deze landelijk-moderne keuken past perfect bij dit vrijstaande woonhuis. De lichte ruimte zorgt ervoor dat de donkere kleuren van de keuken mooi uitkomen en de keuken niet té donker wordt. De combinatie met het lichte eikenhout zorgt voor een warme sfeer in de ruimte.

De fronten, zijwanden en de bar zijn gemaakt van eikenfineer waarbij een onze spuiter de lage kasten en de zijwanden van de hoge kasten een zwarte beits gegeven heeft en de hoge kasten, het schap en het barretje een naturellook heeft gegeven. Het werkblad is gemaakt van 6cm opgedikt composiet in de kleur Crea Beton Dark. De combinatie van materialen, het gebruik van een betonlook werkblad en het contrast tussen het zwarte en naturel hout zorgt ervoor dat de keuken een stoere uitstraling krijgt.

In deze keuken is onder andere gekozen voor een afzuigkap van Airo-design. Deze afzuigkappen zijn in te bouwen in een verlaging van het plafond waardoor er geen grote kap boven je eiland hoeft te hangen. Voor de greepjes is er gekozen voorde grepen van Dauby. Doordat deze grepen gemaakt zijn van gegoten ijzer ontstaat er een ruwe look dit mooi aansluit bij de rest van de keuken.

De bar aan het eiland in de naturel-eiken kleur breekt het donkere eiland een beetje op. Om de ruimte onder de bar wel te benutten is ervoor gekozen om een dubbele kast te plaatsen. Een mooie plek in de keuken voor spullen die niet veel gebruikt worden, maar wel handig zijn om in de keuken te hebben staan.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top