Deze high-end keuken is te bewonderen in onze showroom te Rijkevoort.

Er is in deze keuken gekozen voor een combinatie van eikenfineer en hoogglans witte fronten, een licht keramisch blad en gouden details waardoor de keuken een high-end Ibiza-uitstraling krijgt.

Het eikenfineer is door onze spuiter met een blanke beits afgewerkt, waardoor het natuurlijke karakter van het hout naar voren komt. Om af te stappen van een vlakke eikenfineer deur, is er gekozen om een heel dun kader op elke deur te maken. De combinatie met de nieuwe goudkleurige vierkante knoppen van Dauby zorgen voor een elegante stijl. Het eikenhout is aan de binnenkant van de kasten doorgetrokken door te kiezen voor massief eiken lades. Een van deze lades is zo aangepast dat al je wijnflessen mooi tentoongesteld worden.

Om het schiereiland van het normale af te houden is ervoor gekozen om de hoogglans witte kasten als een zwevend blok in het eiland te verwerken. Het werkblad krult om deze kasten heen en steekt samen met deze lades uit het eiland. Onder de witte lades zijn lage klepkasten gerealiseerd in dezelfde stijl als de hoge kasten, die het zwevende effect versterken.

In de kastenwand is gekozen voor ovens van de nieuwe lijn van Siemens. Deze nieuwe ovens hebben geen fysieke knop meer, maar bedien je door middel van touchscreen. Ook de greep op de oven is anders. Deze is gemaakt van hetzelfde glas als de oven zelf, waardoor deze wegvalt als je voor de oven staat en je het beeld van een egale oven krijgt.
Voor ovens is er altijd een keuze tussen 45cm en 60cm hoog. Om dit verschil duidelijk te maken zijn hier beide ovens naast elkaar geplaatst. Van een afstandje lijken de ovens even groot. Door onder de oven van 45cm hoog een lade te plaatsen waarbij het front bestaat uit een glasplaat van Siemens zelf, zorg je ervoor dat de ovens optisch even hoog lijken. Dit zorgt voor rustig beeld in je kastenwand.

In het kookeiland is gekozen voor een kookplaat met downdraft van Opera. Het bijzondere aan deze kookplaat is dat deze 5 pitten heeft, iets wat vrijwel alle andere kookplaten met downdraft niet hebben.
De motor van de kookplaat ligt verder op de grond, waardoor er onder de kookplaat zelf genoeg ruimte is voor een besteklade. Onder de kookplaat zelf zit een lade die je uit kunt trekken waar het condensatiefilter en de vetfilters te vinden zijn.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top