SHOWROOM II

Deze high-end keuken is te bewonderen in onze showroom te Rijkevoort.

De taupe/grijze Fenix (anti-vingerprint) fronten in combinatie met walnoothout en het dikke marmeren werkblad geeft de keuken een uniek, warme en vooral high-end karakter.

De hoge kasten en het eiland zijn gemaakt van walnootfineer wat de keuken een chique en warme uitstraling geeft. Er is gekozen om grepen te maken van massief hout en deze in dezelfde kleur als de kasten te beitsen. Zo ontstaat er een unieke greep die qua stijl naadloos aansluit op de kasten. In de hoge kastenwand is een koelkast verwerkt, met daarnaast een kast met een glazen binnenpaneel. Hierdoor wordt de kastenwand onderbroken, en is er ook de mogelijkheid om op een later moment een hoge wijnkoeler te plaatsen.
Het walnoothout wordt verder doorgetrokken in de walnoten houten lades en de schappen die tot in de nok doorlopen.

Door het spoelgedeelte in een egale kleur die terugkomt in het werkblad uit te voeren zorg je ervoor dat de keuken een eenheid wordt. De zwarte greeplijst wordt hier gebruikt om de lades open te doen en komt de kleur daarnaast ook terug in de tafel. De tafel die doorloopt in het eiland zorgt verder voor een mooie ruime zitplaats in deze keuken.

Het marmeren werkblad is de eyecatcher van deze keuken. Het schiereiland bestaat deels uit een blok marmer waardoor de natuurlijke kleuren en aders goed naar voren komen. Op het eiland zelf ligt een werkblad van 15cm dik die lijkt te zweven door het terugvallende tafelbladblad. Het blad heeft deze dikte gekregen zodat de knoppen van de Gaggenau-kookplaat en de twee stopcontacten op de kopse kant gezet konden worden.
Aan de spoelkant is het werkblad ‘maar’ 7cm dik. Hier is gekozen om het werkblad door te laten lopen in de spoelbak, waardoor de spoelbak wegvalt in het werkblad.

Marmer is een natuurlijk materiaal wat voor een unieke en chique uitstraling van de keuken zorgt. Het is echter wel een zacht materiaal, wat betekent dat er snel krassen en vlekken in ontstaan.

Er is gekozen om het nieuwe model van de Quooker (de Quooker Font) tentoon te stellen in de keuken. Het is een strakker model dan je van Quooker gewend bent en oogt futuristisch.
Verder is er een inductiekookplaat met downdraft van Gaggenau in het werkblad gelegd. Het speciale van deze kookplaat is dat de bediening niet op de plaat zelf zit, maar dat de plaat wordt bedient door knoppen die aan de kopse kant van het eiland zitten. Dit zorgt ervoor dat de plaat net anders is dan alle andere platen en je niet hoeft te werken met touch.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top