SHOWROOM I

Deze moderne keuken is te bewonderen in onze showroom te Rijkevoort.

Er is in deze keuken gekozen voor kleur. De groene fronten gecombineerd met de houtlook fronten van de hoge kasten zorgen voor een speelse en rustige uitstraling. Het groen van de keuken komt terug in de tegeltjes die tegen de achterwand gezet zijn en in het marmeren werkblad. Door de kleur in de hele keuken door te trekken en ook de muur een kleurtje te geven die net van het wit afzit, oogt de kleur van de keuken subtiel en tijdloos.

Er is in deze keuken gekozen voor een geheel greeploze look. De bovenste lades worden geopend door middel van de greeplijst die onder het werkblad zit. De onderste lades worden door middel van een push-on systeem geopend. Ook op de hoge kasten is ervoor gekozen om geen grepen te zetten. De vaatwasser die onder de oven zit heeft een systeem in zich zitten waardoor deze opengaat wanneer er op het front geduwd wordt. Voor de koelkast is er een servo-drive geïnstalleerd, waardoor ook deze opengaat door op het front te duwen.

Met het ontwerpen van de keuken is er gekeken naar symmetrie. Deze is geïmplementeerd door de manier waarop alle kasten zijn gekozen. De twee ladekasten onder de spoelbak zijn even groot en ook de kasten aan weerzijde van de kookplaat zien er hetzelfde uit. Achter het front van de kast rechts van de kookplaat zitten echter geen lades, maar is een hoekkast geplaatst met een lemanssysteem. Op deze manier kan de anders loze hoek toch functioneel gebruikt worden.

Om de afzuiger in te bouwen is er een koof boven de gehele keuken gecreëerd. Deze koof is vervolgens naast de hoge kasten doorgetrokken tot de grond waardoor het lijkt alsof de keuken ingebouwd staat tussen twee muren. Om ervoor te zorgen dat de ‘muur’ hier wat breekt zijn er nisjes gerealiseerd waar decoratie ingezet kan worden. Deze nisjes komen terug in de muur tegenover de hoge kasten, wat zorgt voor een eenheid in de keuken.

In deze keuken is gekozen voor een kookplaat en afzuiger van Novy. Het fijne van de combinatie van een afzuigkap én kookplaat van Novy is dat de afzuigkap bedient kan worden via de kookplaat.
De oven van Gaggenau, die boven de vaatwasser geplaatst is, kan gebruikt worden als gewone oven, maar heeft ook een pizzasteen om verse pizza’s te bakken. De oven heeft een touch display en draaiknoppen waarmee de oven bedient kan worden en wordt geopend met behulp van een draaideur.
Onder het werkblad is dimbare LED-verlichting geïnstalleerd, die de keuken een warme sfeer en chique uitstraling geeft.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top