SAMBEEK

Deze moderne keuken past perfect bij de moderne inrichting van dit huis. Door de hoge kasten dezelfde hoogte en kleur te geven als van de deuren wordt alles een geheel. Daarnaast zijn de hoge kasten ingebouwd in de ‘muur’ – gemaakt van hetzelfde materiaal als de koof boven het eiland – waardoor er een rustige nis ontstaat.

De fronten van de hoge kastenwand zijn gemaakt van zwart Fenix (anti-vingerprint). Het werkblad in de spoelnis is gemaakt van 6 cm opgedikt composiet in de kleur Supreme White.
De fronten en stollen van het eiland zijn gemaakt van wit Fenix. Het werkblad op het eiland is gemaakt van 6 cm opgedikt graniet in de kleur Zimbabwe.

Het lijkt een aparte combinatie om te kiezen voor twee kleuren kasten en twee kleuren werkblad, maar doordat de materialen van de kasten hetzelfde zijn en de kleuren elkaar afwisselen ontstaat er een speels effect.

Door het eiland te verlengen met een houten overstek, wordt er een bar gecreëerd. Het hout van deze bar komt terug als houten schap boven de spoelbak en zorgt voor een warm element in de keuken.

In deze keuken is gekozen voor de zwarte lijn van Bosch. Deze lijn van Bosch heeft geen onderbrekingen van andere kleuren in zich zitten, maar heeft alle details zwart gemaakt wat er in deze keuken voor zorgt dat de apparatuur wegvalt in de zwarte kastenwand.

De keuken loopt door in de eetkamer waar naast de haard een nis in de muur zat. Om deze nis praktisch op te vullen is er een computerkast gemaakt van hetzelfde materiaal als de keuken. De kastdeuren kunnen in de kast geschoven worden, waardoor er een comfortabele plek ontstaat om te werken. Zo is er een natuurlijke én praktische overloop te gecreëerd in de ruimte.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top