RIJKEVOORT III

Deze industrieel-landelijke keuken past perfect bij de sfeer van deze vrijstaande boerderij. Samen met de klant is gekeken naar hoe de keuken aansluit op de stijl van het huis: een stoere boerderij met donkere accenten, veel licht en het houten schuine dak.

De massief eiken fronten met glooiing in een naturelkleur in combinatie met het groene stalen eiland en het donkere werkblad geeft de keuken een stoer industrieel karakter.
In deze keuken is onder andere gekozen voor een Falcon inductiefornuis en een Quooker classic. De Quooker is ondertussen niet meer weg te denken in keukens en heeft sinds een paar jaar ook een Quooker kraan met classic uitstraling op de markt. Deze uitvoering is minder strak dan de reguliere Quooker, waardoor hij perfect past in een landelijke keuken zoals deze.

De eyecatcher van deze keuken is toch wel het stalen spoeleiland. Het eiland is gemaakt door Martens & Dochters uit Alphen, die zich specialiseren in het maken van stalen keukens. Deze keuken is een eerste samenwerking met het ambachtelijke bedrijf, en na dit resultaat gezien te hebben ook zeker niet de laatste!
De combinatie met het stalen eiland en het massieve eikenhout geeft een combinatie die niet mis kan gaan. Een landelijke keuken met een industriële twist die ervoor zorgt dat er een luxe sfeer ontstaat.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top