RIJKEVOORT II

Deze moderne keuken past perfect bij deze ruime gezinswoning. De grote openslaande deuren naar buiten zorgen voor veel natuurlijk licht in de keuken, waardoor de donkere kleur mooi uitkomt en zorgt voor een warme sfeer.

De fronten zijn gemaakt van Fenix (anti-vingerprint) en hebben een donkere taupe-kleur. Deze zijn gecombineerd met zijwanden van donkergrijs gelakte eikenfineer. Het werkblad is gemaakt van 2cm composiet in de kleur Beach Dark Grey. Aan de ene kant van het eiland loopt het werkblad helemaal tot op de grond terwijl deze aan de andere kant doorschiet en een barretje creëert. De combinatie van materialen en het gebruik van een dun werkblad zorgt ervoor dat de keuken een chique uitstraling krijgt.

In deze keuken is gekozen voor een combi-stoomoven en kookplaat met downdraft van ATAG. De kookplaat ligt vlak in het blad wat een strakke uitstraling geeft en praktisch is met schoonmaken. Verder is er in het werkblad een stopcontact verwerkt. Stroom heb je altijd te weinig in de keuken. Zeker in een eiland is het heel handig om extra stroompunten in te bouwen, zowel voor het gebruik van bijvoorbeeld een staafmixer als je aan het koken bent als voor het opladen van je telefoon of laptop als je aan het eiland zit te werken.

In de open vakkenkast aan de linkerkant van de spoelbak is het gelakte eikenfineer gebruikt om een wijnrek te creëren. Een speelse manier om je wijnflessen op te bergen. Onder het wijnrek is een lade gerealiseerd voor extra opbergruimte en boven het wijnrek zijn er schappen verwerkt in hetzelfde materiaal als de kastdeuren.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top