OEFFELT

Deze moderne keuken past goed in de sfeer van dit woonhuis. De verbouwing van het huis heeft gezorgd voor meer open ruimtes en eenheid binnen deze ruimte.

De fronten van de keuken zijn gemaakt van zwart Fenix (anti-vingerprint) en grotendeels zijn greeploos afgewerkt. Om de bovenste lades open te doen kun je gebruik maken van de greeplijst, terwijl de onderste lades te openen zijn door op het front te duwen en de lade zichzelf openduwt. Het composieten werkblad in de kleur Calacatta Gold sluit naadloos aan bij de gebruikte kleurencombinatie. De marmerlook bevat grijs/zwarte en messing accenten wat alle kleuren in de keuken naar elkaar toe trekt. De combinatie van de donkere kasten en het blad met marmerlook zorgt voor een chique karakter.

In deze keuken is verder gekozen voor een Siemens kookplaat met afzuiging die op het werkblad ligt en een zwarte onderbouwspoelbak. Door deze als onderbouwbak te monteren, zorg je ervoor dat eerst op het werkblad kijkt voordat je de bak ziet zitten wat voor een strakke en rustige uitstraling zorgt.

Er is in deze keuken gekozen voor messing patina details die terugkomen in de rest van het interieur. De greep op de hoge kasten zorgen ervoor dat het zwart wat breekt. Daarnaast zijn de grepen praktisch voor het opendoen van de koelkast en vaatwasser die achter deze deuren zitten. Zowel de voor koelkast als de vaatwasser moet er extra kracht gezet worden om deze te openen. Dit is een van de redenen waarom regelmatig wordt gekozen om deze apparaten wél van een greep te voorzien, terwijl de rest van de keuken greeploos is.

Ook de Quooker is uitgevoerd in een messing-patina kleur. Patina is een laag die op het messing ontstaat door oxidatie, waardoor de kleur na verloop van tijd zal veranderen. Dit zorgt ervoor dat iedere messing-patina kraan een uniek uiterlijk krijgt.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll naar boven