NIJMEGEN I

Een voormalige studentenwoning in Nijmegen, omgebouwd tot een lichte en ruimtelijke gezinswoning. Deze ruim opgezette en lichte moderne keuken past perfect in de sfeer van deze gezinswoning. De witgelakte zijdeglans fronten in combinatie met het dunnen composieten werkblad geeft de keuken een tijdloos en open karakter.

In de kastenwand is gekozen voor apparatuur van Siemens. Om het koffiezetapparaat weg te werken is er een nis gemaakt waarin een uitschuifbaar plateau gerealiseerd is. Op deze manier staat het koffiezetapparaat niet op het aanrecht en kan deze makkelijk bijgevuld worden wanneer nodig.
Er is verder gekozen voor een Siemens kookplaat met afzuiging om de hoogte en de strakke uitstraling van de keuken te accentueren.

De lichte kleuren in de keuken en op de vloer in combinatie met de grote raampartij in de keuken die uitkijkt op de tuin zorgt ervoor dat de keuken groots en open oogt. Dit is doorgetrokken in de woonkamer, waar een boekenkast in hetzelfde materiaal gerealiseerd is.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top