NIJMEGEN IV

In een ruim herenhuis in Nijmegen hebben wij deze mooie lichte keuken mogen realiseren. Deze keuken heeft door de combinatie van licht hout, witte zijwanden en het witte werkblad een hoog Ibiza-gehalte. De ruimte voelt door deze stijl, in combinatie met de lichtinval, groots aan en straalt rust en eenheid uit.

Door de Amerikaanse koelkast in de kastenwand te verwerken ontstaat er een geheel, ondanks dat de koelkast uitsteekt ten aanzien van de omringende kasten. De nissen boven de koelkast zorgen verder voor een open uitstraling.
Om de rust in de keuken door te zetten is ervoor gekozen om de schappen dezelfde witte kleur te geven als de zijwanden van de kasten. Zoals houten schappen ervoor zouden zorgen dat hier de nadruk op komt te liggen, zorgt de witte kleur dat de schappen wat wegvallen tegen de muur en de nadruk op de keuken komt te liggen. Om dezelfde reden is er gekozen voor een witte onderbouwspoelbak.

Het barretje/koffiehoekje dat is gerealiseerd in deze keuken vult op een speelse manier de anders loze ruimte op. Nu zorgt dit zitje voor een extra plekje om je ontbijtje te eten of in alle rust onder het genot van een kopje koffie de krant te lezen. Door gebruik te maken van dezelfde materialen loopt de keuken geleidelijk over en wordt er echt een eenheid gecreëerd.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top