NIJMEGEN III

In een geheel verbouwd kantoorpand in Nijmegen hebben we volledige inrichting mogen realiseren. Het bedrijf, dat zich richt op speciaalbier, heeft een stoere uitstraling. Door voor het interieur te kiezen voor een naturel dikfineer gecombineerd met een zwarte Fenix (anti-vingerprint) wordt het stoere karakter benadrukt.

In de kastenwand is ervoor gekozen om twee grote wijnkoelkasten te plaatsen voor de verschillende biertjes. Ook op de belichtte schappen komen de verschillende flesjes goed tot hun recht.

Naast de verschillende gardarobekasten die fungeert als roomdivider, hebben we ook de keuken aan mogen pakken. De zwarte Fenix (anti-vingerprint) is hier als basis genomen voor de keuken en is gecombineerd met een dun composieten werkblad in een roest/metalen kleur. Door de achterwand bij het spoelgedeelte geheel in hetzelfde materiaal als het blad te maken, worden de kleurscharkeringen van het blad extra benadrukt.
In het schiereiland van de keuken is verder een verhoogd barretje verwerkt. Niet alleen gezellig om een kopje koffie aan te drinken, maar de verhoging zorgt er ook voor dat eventuele rommel niet meteen te zien is als je naar de keuken kijkt.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top