NIJMEGEN II

Deze klassieke keuken past goed in de sfeer van dit herenhuis. Op het plafond zijn sierlijsten aangebracht die de klassieke stijl benadrukken.

De fronten en zijwanden van de keuken zijn gemaakt van een combinatie van eikenfineer en massief eiken. Deze zijn door onze spuiter in een wit/grijze kleur gelakt. Hierdoor behoud je de nerf van het eiken en de houtlook, maar creëer je een klassieke uitstraling. Het werkblad is gemaakt van 4cm opgedikt composiet in de kleur Belgium Blue. Om de klassieke stijl door te trekken is er gekozen om de rand van het werkblad af te werken met een papegaaibek. Ook de spoelbak is meegenomen in het geheel door van een massief blok Belgisch hardsteen deze dubbele bak uit te boren.

De messing kleur van de knoppen komt terug in de kleur van de kraan en het handdoekenrek. In de keuken is er daarnaast gekozen voor een falcon gasfornuis (110cm) die goed tot zijn recht komt in de ruimte keuken. Verder was het de wens om een wijnkoeler in de keuken te hebben. Deze wijnkoeler is in de stijl van de keuken verwerkt, maar aan de andere kant van de keuken neergezet, naast de eetkamertafel. De wijnkoeler van 60cm breed heeft twee koelingszones, wat betekent dat je deze zo kunt instellen dat zowel de witte als de rode wijn altijd op de perfecte temperatuur klaarliggen.

De schouw die in deze keuken gemaakt is, is in dezelfde kleur afgewerkt als de keukenkastjes waardoor er een rustig beeld ontstaat. In de staanders van de schouw zit regelmatig nog genoeg ruimte, dus is er gekozen om kleine kastjes te maken voor de kruidenpotjes.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll naar boven