NIEUWKOOP

Deze strak-moderne keuken is gerealiseerd in een ruime nieuwbouw villa. Samen met Frank van der Meent van Vorm2 is het ontwerp van de keuken met een aantal speciale details tot stand gekomen.

Het eiland, bestaande uit witte en zwarte onderdelen lijkt deels te zweven, doordat de plint ver naar achter geplaatst is. Het zwarte deurtje naast de wijnkoeler zorgt er verder voor dat er een mooie overgang tussen de verschillende kleuren ontstaat.
In de kastenwand is ervoor gekozen om de Amerikaanse koelkast, en de houten servieskast optisch in in de muur te laten vallen. Door rondom de koelkast en servieskast ondiepere kasten te maken, is er niet alleen optimaal gebruik gemaakt van de ruimte, maar ook een speels effect gecreëerd.

Door gebruik te maken van innovatieve elementen is er een servieskast gemaakt, een echte eye-catcher in deze keuken. Wanneer de servieskast dicht zit, hangt er een rustige sfeer in de keuken. In de servieskast zelf kan er door de verschillende opbergelementen echter behoorlijk wat materiaal opgeborgen worden. Door de servieskast verder te voorzien van verlichting, zorg je ervoor dat alles in deze handige opbergplek dag én nacht gevonden kan worden.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top