MOLENHOEK

De uitstraling van deze lichte keuken past perfect bij de interieur van dit huis. Samen met de klanten is gekeken naar een indeling en uitstraling van de keuken die tijdloos is en eenheid uitstraalt.
Voor de keukenkasten is gekozen voor een zijdeglans witte kleur, gecombineerd met houten details die terugkomen in nisjes en schappen. Als werkblad is er gekozen voor een 6cm opgedikte composiet in de kleur Noble Concreto Grey. Dit is een neutraal blad in een betonlook met de voordelen van composiet.
In deze keuken is verder de keuze voor een keramische uitbouwspoelbak gekozen, die de keuken een beetje landelijke charme meegeeft.

Er is in deze keuken gekozen voor messing patina details die terugkomen in de rest van het interieur. De greep op de koel- en vrieskast zorgen ervoor dat het wit wat breekt. Daarnaast zijn de grepen praktisch voor het opendoen van de koel- en vrieskast die achter deze deuren zitten. Zowel de voor koelkast als de vrieskast moet er extra kracht gezet worden om deze te openen. Dit is een van de redenen waarom regelmatig wordt gekozen om deze apparaten wél van een greep te voorzien, terwijl de rest van de keuken greeploos is.

Ook de Quooker is uitgevoerd in een messing-patina kleur. Patina is een laag die op het messing ontstaat door oxidatie, waardoor de kleur na verloop van tijd zal veranderen. Dit zorgt ervoor dat iedere messing-patina kraan een uniek uiterlijk krijgt.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top