LAREN

Op een mooie locatie midden in het prachtige Laren staat deze geheel verbouwde villa. Wij hebben hier met veel met plezier verschillende projecten mogen realiseren. De ontwerpen zijn tot stand gekomen door nauwe samenwerking met ILIFF By Corinne Delcliseur.

Twee van de projecten zijn de walk-in closets die hieronder te zien zijn. In de eerste walk-in closet is aan alle wensen van de vrouw gedacht. In het midden staat een meubel waar je je sieraden & accessoires kan etaleren en je schoenen aan kunt trekken. In de kasten van beide walk-in closets zijn er gepersonaliseerde indelingen voor hem én haar gemaakt, passend bij de op te bergen kleding.

Ook hebben we een maatwerk badkamermeubel mogen verzorgen. De houtkleur van het badkamermeubel komt overeen met de kleur van de walk-in closets om zo tot één geheel te komen. Gebruik van het marmeren werkblad geeft het meubel een chique uitstraling die wordt doorgetrokken door ook de nissen van het meubel in dit materiaal uit te voeren.

De wc heeft een handig niskastje gekregen om benodigde spullen in op te kunnen bergen. Verder staat hier een ladeblokje met als grootste eye-catcher het marmeren fonteintje.

Als laatste hebben we verschillende houten taatsdeuren mogen maken. Deze zijn geheel op de hoogte van de woning aangepast, zodat ze perfect aansluiten.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top