HAPS

Deze landelijke keuken past perfect bij de sfeer van deze boerderijwoning. De donkere kozijnen sluiten goed aan bij de donkere accenten in de keuken en de getrommelde vloertegels.

De keuken is gemaakt met massief eiken fronten die zijn voorzien van een v-groef. Onze spuiter heeft ze vervolgens in een naturelkleur afgelakt waardoor het natuurlijke en robuuste karakter van het eiken goed naar voren komt. Er is gekozen voor een robuuste massiefeiken schouw en stollen tussen de kasten om de landelijke uitstraling te accentueren. Samen met het composieten betonlook werkblad en de vensterbank in hetzelfde materiaal als de fronten wordt de keuken echt één geheel.

Er is gekozen voor landelijke knoppen en een Falcon fornuis van 90cm. Het fornuis heeft één grote heteluchtoven, een conventionele oven en een grill-compartiment.

Ook in de achterbouw is door ons meegedacht. De klant wilde de wasmachine en droger graag in een kast kwijt, zodat deze niet meer in het zicht stonden.
We hebben een diepe kastenwand gemaakt voor de wasmachine en droger. Naast de kastruimte voor de wasmachine en droger is er een voorraadkast en een grote vriezer in de kast verwerkt.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top