GROESBEEK

Deze open keuken is te vinden in een prachtig modern huis op en landelijke locatie. Het warme karakter van het huis wordt benadrukt door het natuurlijke hout wat door de woning heen gebruikt is. De grote ramen in de keuken zorgen er verder voor dat er veel natuurlijk licht de ruimte binnenvalt.
Ook de kleuren van de keukenfronten zijn zo gekozen dat ze natuurlijk aanvoelen. De hoge kasten hebben een donkereiken kleur gekregen. Deze sluiten hierdoor mooi aan bij de met hout bedekte schuur naast het huis. Het groene Fenix eiland geeft de ruimte verder een frisse touch. De keuken heeft een keramisch werkblad in de kleur Urban Smoke van het merk Ionia.

In de kastenwand is gebruik gemaakt van verticale greeplijsten om de hoogte te benadrukken. Ook de rest van de lades worden door middel van een greeplijst geopend, wat de keuken een rustige uitstraling geeft.
Aan de spoelkast van het eiland is ervoor gekozen om een nisje te maken waar de handdoeken in opgehangen kunnen worden. Een mooie manier om ervoor te zorgen dat er rondom het eiland geen extra handdoekenrekken nodig zijn en het rustige uiterlijk behouden blijft.

Terugvallend van de keuken, aan weerzijde kanten van de deur naar buiten is een koffienis en plek voor de hond gecreëerd. Hoewel de nissen en schappen niet helemaal aansluiten bij de keuken, oogt alles door gebruik te maken van dezelfde materialen toch als een geheel.
In de koffienis is een kleine spoelbak en kraan gemonteerd, wat het aanvullen en schoonmaken van de koffiezetter een stuk gemakkelijker maakt. Verder is er gekozen om een smalle wijnkoeler te installeren. Deze wijnkoeler is 30cm breed en geschikt om 19 flessen wijn in op te bergen.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top