Dit huis heeft een behoorlijke verbouwing doorgaan, waarbij is gekeken naar een nieuwe vloer, gestucte muren en een nieuwe keuken. De groen/grijze fronten samen met het warme hout en het betonlook blad zijn tegelijkertijd uitgezocht met de nieuwe vloertegels om een passend geheel te creëren in de woning.
Er is gekozen voor een zwart inductiefornuis van Steel. Samen met de keuze voor een zwarte spoelbak, Quooker en zwarte grepen op de koelkast en vaatwasser, accentueert dit de stoere uitstraling van de keuken.

Samen met het gezin is gekeken waar behoefte aan was in de nieuwe keuken. Het belangrijkste: werkbladruimte. Door ervoor te kiezen de spoelbak en het fornuis iets dichter naar elkaar te zetten, ontstond er ruimte om een schiereiland de ruimte in te laten komen. Zo is er een grote werkplek gecreëerd voor het gezin om samen koekjes te bakken of taarten te versieren.

Hoewel de keuken en eetkamer bestond uit een grote ruimte, hadden ze beide een andere vloer. Door de vloer door te trekken in de gehele benedenverdieping lijkt de ruimte een stuk groter en ontstaat er eenheid. Die eenheid is verder doorgetrokken door de kast om de deur naar de garage van hetzelfde materiaal te maken als de keuken.
Hoewel er een muur staat tussen de keuken en deze kast, loopt optisch gezien het werkblad door in de kast en wordt deze ruimte betrokken bij de keuken. Het koffiezetapparaat neemt op deze manier geen plek op het aanrecht in, maar heeft z’n eigen plek. De vakken geven de mogelijkheid om persoonlijke dingen te laten zien, maar ook is er genoeg opbergruimte voor extra speelgoed wat liever niet zichtbaar moet zijn.

Deze keuken biedt veel mogelijkheden, heeft een speelse kleur wat ervoor zorgt dat hij niet saai is en voelt tegelijkertijd door de eenheid als een open en rustgevende plek.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top