BOXMEER II

Deze landelijke keuken sluit goed aan bij het interieur van dit ruime woonhuis. Samen met de klant is gekeken naar de wensen voor de keuken, en een van de wensen was om de eetkamertafel in de keuken te laten staan. Door te kiezen voor een L-keuken blijft er genoeg ruimte over op het aanrecht én om met z’n allen te eten.
De witgelakte eikenfineer fronten in combinatie met het donkergrijze composieten werkblad geeft de keuken een rustig karakter. De combinatie van de houtstructuur die door de witte lak heen komt en de lichte houten vloer geeft de keuken verder een warme uitstraling.

Er is in deze keuken gekozen voor ovens van de zwarte lijn van Bosch. Ook de kookplaat met downdraft is van Bosch. Er is verder gekozen voor zwarte knopjes van Dauby. De knoppen en grepen van Dauby worden van gietijzer gemaakt en in dit geval gecoat met een zwarte coating. Dit zorgt ervoor dat elke greep net wat anders is en ze een landelijke uitstraling krijgen.

Bijzonder aan deze keuken is het werkblad wat op verschillende manieren is doorgetrokken in de keuken. Achter de kookplaat is ervoor gekozen om het werkblad door te laten lopen tot het schap. Op deze manier wordt er een egale oppervlakte gecreëerd die makkelijk schoongemaakt kan worden wanneer er gespetterd wordt tijdens het koken.
De vensterbank, die achter de spoelbak ligt, is ook gemaakt in hetzelfde materiaal. Dit geeft een rustig beeld in de keuken en zorgt voor eenheid.
Als laatste is ervoor gekozen om de muur rechts van de spoelbak tot de grond aan te bekleden met het werkblad. Dit stuk muur zit naast de vaatwasser en heeft het handdoekenrekje tegen zich aan hangen. Beide objecten zorgen nog eens voor vuil of spetters tegen de muur die lastig te verwijderen zijn. Door hier ook het werkblad door te laten lopen, zorg je ervoor dat dit makkelijk schoon te maken is. Een praktische oplossing en mooi detail in deze keuken.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top