BOXMEER I

Deze moderne keuken past perfect bij dit moderne vrijstaande huis.
De fronten zijn gemaakt dikfineer. Dit is een soort eikenfineer waarbij de scheuren en noesten niet weggewerkt zijn, maar juist worden benadrukt worden door de zwarte lijmlaag die is gebruikt. De keuken een warme gerookte eiken-kleur gekregen. Het werkblad is gemaakt van 6cm opgedikt composiet in de kleur Pure White. Naast het werkblad, zijn ook de stollen die het eiland afwerken gemaakt van dit materiaal. De gerookte eiken kleur in combinatie met het dikke witte werkblad zorgt voor een unieke en stoere uitstraling.

In deze keuken is onder andere gekozen voor een ATAG kookplaat. Deze kookplaat heeft als enige kookplaat op de markt naast het inductie-gedeelte, ook een gas-wokbrander in de plaat zitten. Hoewel inductie en gas op veel vlakken hetzelfde werken met koken, blijft wokken iets wat op gas écht anders is.

Ovens horen in het midden van een kast thuis. Normaal gesproken klopt dat, maar in deze keuken is ervoor gekozen om de ovens net uit het midden van de kasten te zetten. Hierdoor ontstaat een speelse uitstraling en wordt er een stukje vakwerk benadrukt.
De dikke witte zijwand naast de hoge kasten is geen echte muur, maar gemaakt alsof het een muur is. Hierdoor is het mogelijk om de ovens uit het midden en deel in de ‘muur’ te plaatsen. Boven en onder beide ovens houdt je gewoon de kastruimte over die je normaal gezien ook over zou houden.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top