BEUGEN

Deze landelijk-moderne keuken straalt rust uit. De kunststof fronten die een lichte eikenlook hebben gecombineerd met de witte zijwanden en het donkere composieten werkblad geeft de keuken verder een tijdloos karakter.
Doordat het schap doorloopt in de koof ontstaat er eenheid. Deze wordt benadrukt door de kleur van de grepen, de kraan en de spoelbak allemaal hetzelfde te houden. Ook de symmetrie in de keuken draagt bij aan deze rustige en tijdloze uitstraling.

In deze keuken is er echt gekeken naar hoe er zoveel mogelijk praktische opbergruimte gerealiseerd kon worden. Door te kiezen voor hoge kasten die tot het plafond lopen zorg je er niet alleen voor dat stof geen mogelijkheid heeft om op de kasten neer te strijken, het geeft ook extra kastruimte. Om de kastruimte optimaal te benutten is in een van de hoge kasten gekozen om binnenlades te plaatsen. Een lade kun je helemaal uittrekken, wat ervoor zorgt dat je heel gemakkelijk alles kunt pakken wat er in een lade staat. Zou je dezelfde spullen op een legplank neerzetten, dan zijn de spullen die vooraan staan makkelijk te pakken, maar zijn de spullen die achteraan staan veel minder makkelijk bij te komen. Zeker op de onderste twee legplanken kan dit problemen geven. Door deze te vervangen door lades, zorg je ervoor dat je de gehele kast goed kunt benutten.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top