BAKEL

Deze klassieke keuken past goed in dit moderne vrijstaande huis. De grote raampartij en de lichte tegels op de vloer zorgen ervoor dat de zwarte keuken niet te donker oogt in de ruimte. Door de binnendeuren in dezelfde stijl als de keuken mee te nemen wordt er echt één geheel van gemaakt.

De fronten en zijwanden zijn gemaakt van een massief eiken kaderdeur die door onze spuiter in een zwarte hoogglans lak zijn afgewerkt. Om de keuken een klassieke uitstraling te geven zijn de zijwanden uitgevoerd met een profiel en een ‘voetje’ boven- en onderaan. Verder zijn er kranslijsten gebruikt om de kasten tegen het plafond aan af te werken.
Het werkblad is gemaakt van 3cm massief graniet in de kleur Blanco Aurora. De verschillende kleurtinten in het werkblad komen in de gehele ruimte terug, wat ervoor zorgt dat er een chique en rustige sfeer ontstaat.

In de hoge kastenwand is er gekozen voor apparatuur van Gaggenau, een luxe afwerking die perfect past in deze keuken. Verder is er gekozen voor een Quooker en zit er aan de kant van de zitjes een wijnkoeler verwerkt in het eiland. Deze wijnkoeler van 60cm breed heeft twee koelingszones, wat betekent dat je deze zo kunt instellen dat zowel de witte als de rode wijn altijd op de perfecte temperatuur klaarliggen.

Om het koffiezetapparaat netjes weg te werken is ervoor gekozen om een servieskast te maken met in het midden een nis voor het koffiezetapparaat. De servieskast is in de muur gebouwd wat ervoor zorgt dat er geen diepe kast de keuken in komt, maar je toch een volledig diepe kast hebt.
De klant had daarnaast nog een wens: een lade waar de kruidenpotjes precies in zouden passen. Vanuit een massief eiken blok is er een passende oplossing gemaakt door uitsparingen te frezen waar deze kruidenpotjes precies in passen.

Ook voor de badkamer hebben we een mooi meubel mogen maken voor deze klant. De stijl van de keuken is doorgetrokken voor de badkamerkast waardoor er in het hele huis eenzelfde sfeer ontstaat. De ruime ladekasten bieden genoeg plek om alle benodigdheden op te bergen, en ook bovenop de kasten is er genoeg ruimte voor twee wasbakken.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top