De fronten en zijwanden zijn gemaakt van zwart Fenix. Een materiaal wat anti-vingerafdruk en krasvast is en mat is én blijft. Dit matte effect is lastig voor elkaar te krijgen als je dit moet spuiten, dus extra tof dat er een materiaal is wat deze eigenschappen wél heeft!  De greeplijsten en plint die rondom het eiland doorlopen geven het gevoel dat het eiland en het werkblad zweeft.

Om de handdoeken kwijt te kunnen, zijn er aan de zijkant van het eiland twee knopjes bevestigd. Deze vallen vrijwel weg in het design, maar zijn toch wel ontzettend handig!

Het werkblad is gemaakt van 2cm composiet in de kleur Beach Black. Door het werkblad door te laten schieten ontstaat er ruimte om ook in de keuken te kunnen genieten van een kopje koffie.

In deze keuken is gekozen om een werkblad stopcontact in het eiland te verwerken. Deze ligt vlak met het blad, zodat deze (zodra ingeklapt) vrijwel niet opvalt. Stroom is er altijd te weinig, dus door op deze manier een paar extra stopcontacten te verwerken komt altijd van pas.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top