De keuken is gemaakt van zwart Fenix (anti-vingerprint) en grotendeels greeploos afgewerkt. Om de bovenste lades open te doen kun je gebruik maken van de greeplijst, terwijl de onderste lades te openen zijn door op het front te duwen en de lade zichzelf openduwt. Op de koelkast en de vaatwasser is een greepje gezet, omdat deze apparaten zichzelf vacuüm trekken en het lastiger kan zijn om deze met een greeplijst open te trekken.

De messing kleur van de grepen is afgestemd op de patina Quooker waar in deze keuken voor gekozen is. Het speciale aan de patina-kleur van Quooker is dat deze in het gebruik wat verandert waardoor er een authentiek en uniek beeld ontstaat.

Het composieten werkblad in de kleur Calacatta Gold van het merk Silestone sluit naadloos aan bij de gebruikte kleurencombinatie. De marmerlook bevat grijs/zwarte en messing accenten wat alle kleuren naar elkaar toe trekt.

In deze keuken is verder gekozen voor een Siemens kookplaat met afzuiging die op het werkblad ligt en een zwarte onderbouwspoelbak. De zwarte bak past natuurlijk goed bij de kleur van de keuken.  Door deze als onderbouwbak te monteren, zorg je ervoor dat deze niet zo opvalt omdat je eerst op het werkblad kijkt voordat je de bak ziet zitten.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top