De fronten van de hoge kastenwand zijn gemaakt van zwart Fenix (anti-vingerprint). De zijwanden om de hoge kasten zijn gemaakt van een MDF-plaat met lakdraagfolie zodat deze geschilderd konden worden met de rest van de ruimte wat de illusie geven dat de kasten in de muur zijn gebouwd.

De fronten en stollen van het eiland zijn gemaakt van wit Fenix. Door het eiland te verlengen met een houten overstek, wordt er een bar gecreëerd. Doordat dit zorgt voor een onderbreking in het eiland is het een echte eyecatcher geworden. Het houten schap in boven de spoelbak zorgt ervoor dat de keuken echt een geheel wordt.

Het werkblad in de spoelnis is gemaakt van 6 cm opgedikt composiet in de kleur Supreme White. Dit witte blad steekt mooi af tegen het zwarte kastenwerk en matched tegelijkertijd super met de witte kleur van het eiland.
Het werkblad op het eiland is gemaakt van 6 cm opgedikt graniet in de kleur Zimbabwe. Niet veel mensen kiezen voor twee kleuren werkbladen, maar in deze keuken past het gewoon.

In deze keuken is gekozen voor de zwarte lijn van Bosch. Deze lijn van Bosch heeft geen onderbrekingen van andere kleuren in zich zitten, maar heeft alle details zwart gemaakt wat er in deze keuken voor zorgt dat de apparatuur wegvalt in de zwarte kastenwand.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top