De fronten en zijwanden van de hoge kastenwand zijn gemaakt van massief eiken, gebeitst in een natuurlijke tint. Het greeploze eiland is gespoten in een hoogglans witte kleur en heeft een rvs-look greeplijst. Ondanks dat de ovens niet middenin de kasten gezet zijn, hebben we er toch voor kunnen zorgen dat de opbergruimte optimaal benut wordt.

Het werkblad is gemaakt van6cm opgedikt graniet in de kleur Nero Assoluto. Dit blad heeft een leather afwerking, wat ervoor zorgt dat het blad een wat gebobbeld/ruw uiterlijk heeft wat de keuken een stoere twist geeft en perfect past bij de zwarte handvaten.

In deze keuken is gekozen voor een Bora kookplaat mét afzuiging. De Bora heeft als enige kookplaat met afzuiging een ronde afzuiger in zijn kookplaat zitten. Verder is de Bora ontzettend stil, ook op de hoogste afzuigstand, en erg makkelijk in reiniging. De kookplaat kan vlak in het werkblad geïntegreerd worden zodat er een nog strakkere look ontstaat én er geen stoot-gevaar is. De Bora heeft verder vier inductie-zones die op bepaalde platen gekoppeld kunnen worden waardoor het werkvlak vergroot wordt en er ook braadsledes e.d. gelijkmatig verhit kunnen worden.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top