De fronten en stollen zijn gemaakt van een eiken fineer binnen paneel met een massief eiken kader. Deze zijn vervolgens door onze spuiter in een witte kleur afgewerkt.

In de staanders van de schouw zit regelmatig nog genoeg ruimte, die klanten graag benutten. In deze keuken is ervoor gekozen om kleine deurtjes te maken waar kruidenpotjes e.d. opgeborgen konden worden. Verder was het de wens om een wijnkoeler in de keuken te hebben, niet geheel weggewerkt, maar ook niet zodat deze uit de toon viel. Door aan de andere kant van de kamer een kast in dezelfde stijl neer te zetten mét wijnkoeler werd dit probleem opgelost.

Het werkblad is gemaakt van 4cm opgedikt composiet in de kleur Belgian Blue. Om ook de spoelbak mee te nemen in het geheel is er gekozen van een uitgeboorde bak van Belgisch hardsteen (natuursteen) die super matched met het werkblad.

In deze keuken is gekozen voor een wijnkoeler van Airo. Deze wijnkoeler is groot gemaakt om ingebouwd te worden en groot genoeg voor 46 flessen wijn. Verder heeft deze wijnkoeler 2 verschillende zones waardoor je je rode én witte wijn op de perfecte temperatuur neer kunt leggen en ze altijd klaar zijn om gedronken te worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een bezoek aan onze inspiratievolle kookstudio.

Scroll to Top