De fronten en zijwanden zijn gemaakt van een massief eiken kaderdeur die door onze spuiter in een zwarte hoogglans lak zijn afgewerkt. Om de keuken een klassieke uitstraling te geven zijn de zijwanden uitgevoerd met een profiel en een ‘voetje’ boven- en onderaan. Verder zijn er kranslijsten gebruikt om de kasten tegen het plafond aan af te werken.
Om de stijl van de keuken verder door te trekken zijn ook de deuren meegenomen in deze stijl.

De klant had daarbij nog een wens: een lade waar de kruidenpotjes precies in zouden passen, dus deze hebben we vanuit een massief blok eiken passend voor de la gemaakt.

Het werkblad is gemaakt van 3cm massief granieten werkblad in de kleur Blanco Aurora. Het zwart in het werkblad matched mooi bij de kleur van de keuken terwijl de grijze en witte details ervoor zorgen dat de rest van de ruimte erbij wordt betrokken.

In deze keuken is onder andere gekozen voor een Quooker. Deze kokend waterkraan is al sinds 1992 op de markt en bijna niet meer uit de keuken weg te denken. Door dubbel op de ring te drukken en vervolgens te draaien komt er meteen kokend water uit de kraan gestroomd. Tegenwoordig zijn deze kranen er in verschillende kleuren en vormen te bestellen én bestaat de optie om ‘m uit te bereiden met koel- en bruiswater.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een bezoek aan onze inspiratievolle kookstudio.

Scroll to Top