De fronten zijn gemaakt van MDF met een dikke eikenfineer-laag, waarbij de scheuren en noesten niet weggewerkt zijn, maar juist worden benadrukt door de zwarte lijmlaag die is gebruikt. De kleur wordt bepaald door een beits die op het eiken aangebracht wordt. In dit geval heeft de keuken een warme gerookte eiken-kleur gekregen. De stollen rondom de hoge kasten zijn gemaakt van een MDF-plaat met lakdraagfolie zodat deze mee geschilderd kunnen worden met de rest van de ruimte en de illusie geven dat de kasten ín de muur zijn gebouwd.

Het werkblad is gemaakt van 6cm opgedikt composiet in de kleur Pure White. Naast het werkblad, zijn ook de stollen die het eiland afwerken gemaakt van dit materiaal. 

In deze keuken is onder andere gekozen voor een ATAG kookplaat. Deze kookplaat heeft namelijk iets unieks. Het is de enige inductie kookplaat die ook een gas-wokbrander in dezelfde plaat heeft zitten. Dit zorgt ervoor dat je het voordeel van een inductie-kookplaat combineert met het échte wokken. Wokken is namelijk het enige wat op gas toch echt anders is dan op inductie.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezoek aan
onze nieuwe inspiratievolle showroom.

Scroll to Top