Rijkevoort An 't Hoag • Robuuste massief eiken kaderdeur met een Esse cooker en terazzo blad


Massief eiken keuken met robuuste verouderde kader deuren. Het terazzo werkblad is ter plaatste gestort. Door het gebruik van authentieke elementen zoals de kraan, tegeltjesbak en natuurlijk de zwart Esse cooker is het plaatje compleet.


Bevindingen van de klant:

Tijdens de verbouw van de uitgeleefde woonkamer kwamen steeds meer historische elementen naar boven. We wilden deze elementen graag terug laten komen . Al enkele vakmensen uitgenodigd maar deze durfde het niet aan of hadden heel andere ideeën , wat niet strookte met onze.
We hadden al eens contact gehad met Arts Keukens over het installeren van een slow cooker van Esse. Dit was ons al zeer goed bevallen. Daarom Marian eens gevraagd of zij niet iets kon betekenen voor ons.
Marian, met al haar enthousiasme is komen kijken en luisteren naar wat wij wilde. Dit heeft ze weten te vertalen en kunnen vastleggen in de woonkamer die de sfeer van weleer uitademt met prachtige
details van toen.

Met het vernieuwen van de keuken was de keuze eenvoudig. Eerst Marian vragen voordat we verder gaan. Samen met de meubelmaker is ze hier geweest om te kijken hoe wij het  wilden hebben en hoe we de oude details van toen wederom terug konden laten komen. Haar inbreng is van grote klasse, het is precies geworden zoals wij dat wilden. Zelfs tijdens de montage was er  nog van alles mogelijk.

Zo zijn er mooie oplossingen bedacht, tijdens het storten van het Terazzo werkblad, voor de vensterbank en de dagkanten van het raam.  Wij hebben er een goed gevoel aan over gehouden dat wij met Arts Keukens in zee zijn gegaan.
Er is kwaliteit geleverd door echte vakmensen.

Een echte aanrader.

Doe-boerderij An ’t Hoag
Mart Albers en Patricia Verschuren
p/a Walsert 6
5449 AD Rijkevoort de Walsert
Tel: 0485-371472 / 06-51364464

 

 

 

Terug naar overzicht
+31-(0)485 573194
Arts Keukens
Veldweg 6
5447 BH Rijkevoort
info@ak.nl

Openingstijden
Ma:
op afspraak
Di - do:
9:00 - 17:30 uur
Vr:
9:00 - 20:00
Za
10.00 - 16.00 uur


Ook na sluitingstijden van onze showroom maken wij graag tijd voor een afspraak.